top of page

Ervaringen van ouders

Martijn & Judith (geplaatst juli 2023)
Onze dochter heeft het zichtbaar goed naar haar zin bij Edith. Zij is net 1 jaar en als wij haar brengen iedere maandag dan reageert zij opgewekt als we aankomen bij de voordeur. Ik kan haar tussen de andere kindjes zetten en zij begint meteen te spelen. Zij heeft er dan ook bijna geen erg in dat mama weggaat. Het is voor haar duidelijk een fijn en veilig plekje. In een schrift laat Edith weten hoe de dag is verlopen, wanneer onze dochter heeft geslapen en wat voor lekkers zij heeft gegeten. Edith volgt daarbij het ritme van de kinderen die ze thuis gewend zijn, en maakt op een leuke manier contact met onze dochter en weet goed in te spelen op wat zij aangeeft. Ze overlegd daarnaast goed als er wat is en is duidelijk in haar communicatie. Zij denkt ook nog met ons mee over het financiële stukje van kinderopvang en over de opvangdagen. Daarnaast hebben wij al aardig wat leuke tips gekregen voor activiteiten of winkeltjes die wij tot nu toe nog niet kenden. Al met al, erg tevreden!

Lieke & Lucas (geplaatst januari 2023)

Onze dochter van bijna 2 gaat nu een half jaar naar Edith op maandag, en wij ervaren haar als een zorgzame, lieve vrouw. Ze is transparant (van de dag krijgen we verslag en soms een foto), duidelijk en heerlijk no nonsense. Onze dochter gaat met plezier naar Edith en de andere kinderen. Bij Edith zijn dieren om te bekijken (vissen en poes), er is ruimte om veilig in de tuin te spelen bij goed weer en er is leuk speelgoed aanwezig: voor ieder wat wils. Wij vinden haar een fijn mens: ze denkt graag met ons mee, tipt ons met toeslagen-weetjes of leuke markten in de buurt. Dankjewel voor de fijne opvang!

 

Floor & Frank (geplaatst 23 december 2021)
Edith is een topper! Erg ruimdenkend, mee werkend en flexibel. We hebben echt een enorme steun aan haar gehad betreft de opvang van onze zoon.
In het begin moest hij erg wennen, maar Edith nam de tijd, stelde hem gerust en opeens na z’n middag slaap was het goed. Het vertrouwen is enorm groot. En dat moet ook, want je brengt toch je kostbaarste bezit naar een “vreemd iemand”. Wat ons ook erg aansprak was, daar waar kan, ze een antroposofische aanpak heeft. Veelal biologisch eten, (houten) speelgoed waar de creativiteit van het kind centraal staat. Maar ook de mogelijkheid tot ontdekken binnen en buiten. We vinden het heel jammer dat voor ons het avontuur stopt bij Edith, maar doordat er nog een kindje op komst is en we beide kindjes het liefst op 1 locatie brengen, kiezen wij voor een collega van Edith, waar ze een goede connectie mee heeft en meedenkt in mogelijkheden. Edith, dankjewel voor alles, onze zoon heeft een top tijd (van bijna 2,5 jaar) bij je gehad! We zullen nog vaak aan je denken, gezien alle mooie knutsels hier op de koelkast hangen.

Lieke & Martijn (geplaatst 18 januari 2021)
Ons zoontje (2,5) komt al weer ruim een jaar bij Edith. In het begin heeft hij door zijn gevoelige aard erg veel moeite gehad met wennen. Edith heeft met veel begrip, geduld en aandacht gezocht naar een structuur waarin hij zich veilig kon voelen en en inmiddels zit hij er helemaal op zijn plek. Wat ik ontzettend bijzonder vind is dat er bij Edith veel ruimte is voor de belevingswereld van het kind. Ze pikt het enthousiasme van ons zoontje op en vindt een vorm om daar iets mee te doen. Enorm waardevol.

Joline & Arjan (geplaatst 12 maart 2019)

Onze dochters, (1,5 en 4) gaan/gingen regelmatig en met veel plezier naar Edith. Ze is een lieve en warme gastouder die met heel veel liefde haar gastkindjes verzorgd. Ze is flexibel (ik heb wisselende werktijden) en altijd erg attent. De oudste gaat nu naar school dus die komt niet meer. De jongste voelt zich helemaal thuis bij Edith. Wat ik zo prettig vindt is dat ze bewuste keuzes maakt in de voeding die ze de kinderen geeft. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat ze geen limonade of regulier snoep (wel af en toe wat gedroogd fruit) krijgen en daar kan ik bij Edith volledig op vertrouwen.


Arauna & Edo (geplaatst 12 december 2018)

We vonden het erg moeilijk om een goede oppas te vinden voor ons dochtertje. Je doet je kind niet zomaar ergens heen. Bij Edith voelde het goed! Ze is een hele lieve en zorgzame oppas. En dat bleek later ook. Ons dochtertje is niet de makkelijkste, maar Edith probeerde er alles aan te doen om haar op haar gemak te stellen. Heel fijn!! Bedankt voor alles!!


Marloes & Yasser (geplaatst 1 oktober 2018)

Onze zoon van 3 zit inmiddels al een hele tijd bij Edith. Hij heeft het erg naar de zin met Edith en de andere kids. Wij wilden wat flexibiliteit in dagen. Wij hebben een vaste dag en een flexibele dag ivm werk. Dat is dus erg fijn geregeld. Bij binnenkomst bij Edith’s huis voelt het gelijk goed, betrouwbaar en veilig. Wij kunnen haar zeker aanraden.


Annelien (geplaatst 12 februari 2017)

We sturen ons kind met veel plezier naar Edith. Zij benadert ons en hem persoonlijk en positief. Bij het halen en brengen neemt ze de tijd voor een gesprekje. Er is veel humor en hartelijkheid – ons kind geniet elke keer met teugen! Soms wil hij moeilijk mee naar huis.


Carla & Frank (geplaatst 8 maart 2016)

Inmiddels gaat niet alleen onze dochter van bijna 3 naar Edith, maar ook ons zoontje. Onze dochter komt alweer 2,5 jaar bij Edith thuis en heeft het erg naar haar zin (vraagt bijvoorbeeld : wanneer mag ik weer naar Edith?). We vinden Edith een lieve, betrouwbare en flexibele gastouder!


Rik & Pleun (geplaatst 3 maart 2016)

Edith sluit goed aan bij de belevingswereld van onze dochter (3 jaar). Als zij een nieuw ‘kunstje’ kan, dan pakt Edith een gymmat en gaat er even voor zitten om naar haar te kijken. Vertelt ze dat ze straks naar het ‘kabouterbos’ gaat, dan knutselt Edith met haar een kaboutertje. Edith biedt warmte en duidelijkheid aan haar gastkindjes. Ze maken op een vanzelfsprekende manier deel uit van het gezin. Toen we onze dochter voor het eerst naar Edith brachten was ze nog angstig in het contact met andere kinderen. Bij Edith doet ze goede ervaringen op en daar groeit ze van!


Jules & Yoko (geplaatst 1 maart 2016)

Wij waren op zoek naar een lieve en flexibele gastouder voor onze dochter van destijds 1 jaar. We hadden geen betere gastouder kunnen treffen! Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en onze dochter heeft het ontzettend naar haar zin bij Edith, als ze de voordeur ziet begint ze al te lachen. Ze maakt echt een beetje deel uit van het gezin. Heel leuk om te zien hoe ze speelt met Edith’s dochtertje en de andere kindjes. En als we haar aan het eind van de dag weer ophalen is ze altijd ontspannen en vrolijk. Na elke opvangdag beschrijft Edith in een schriftje hoe de dag is verlopen. We hopen dat onze dochter nog lang bij Edith terecht kan!


Jan Willem & Annemarie (geplaatst 25 januari 2016)

Onze zoon van ruim 2,5 jaar heeft het de afgelopen anderhalf jaar erg naar zijn zin gehad bij Edith. Hij is ook erg gegroeid vinden wij! Hij durft beter voor zichzelf op te komen bv. Edith laat de kinderen in hun waarde en ze mogen echt zichzelf zijn. Daarnaast is ze ook duidelijk en biedt structuur. Heel fijn voor kinderen wat ons betreft!


Jitske & Marcel (geplaatst op 24 januari 2016)

Vanaf het eerste moment was het contact warm. We zochten voor ons zoontje van ruim een jaar een nieuwe opvang en zijn heel blij dat we bij Edith terecht zijn gekomen. Ons zoontje wordt echt opgenomen in het gezin, en is samen met Edith’s dochtertje twee handen op 1 buik! De flexibiliteit en warmte bij Edith zorgen ervoor dat we hem elke opvangdag met een goed gevoel achterlaten.


Lenneke & Richard (geplaatst op 4 augustus 2015)

Onze zoon is net 5 en gaat in de vakanties regelmatig een dagje bij Edith spelen! Hij vermaakt zich altijd prima, alleen maar ook samen met de kinderen van Edith of de andere gastkindjes. Regelmatig krijgen wij een mooi kunstwerk mee naar huis, zomaar, of omdat er een papa of mama jarig is 😉 Edith is lief, duidelijk, creatief, flexibel, heeft humor en gezelligheid!!!

Liesbeth & Dmitri (geplaatst op 19 juli 2015)

Nadat we onze dochter, na een mislukte poging bij een kinderdagverblijf, bij Edith hebben gebracht, ging dit meteen goed! Wat een verademing voor ons. Zo moeilijk dat ze het bij het kinderdagverblijf heeft gehad, zo goed ging het bij Edith. Ze heeft het er enorm naar haar zin en vanaf september gaat ook haar zusje naar haar toe. Wat wij ook een enorm voordeel vinden; Edith is flexibel. Dit is best lastig te vinden bij een gastouder, maar met onze wisselende werktijden, kunnen wij de kindjes toch bij haar brengen.


Maarten & Inge (geplaatst op 18 juli 2015)

Edith is een hele lieve gastouder voor ons zoontje. Daarnaast is ze heel flexibel en makkelijk in het contact. Ons zoontje draait gewoon mee in haar gezin en heeft het fantastisch naar zijn zin bij deze gastouder in Zwolle!


Wilfred & Martine (geplaatst op 5 mei 2014)

Onze zoon was het eerste gastkindje van Edith, en hij is net 4 geworden. Hij is vanaf 9 maanden bij haar geweest en mist haar enorm: “mama, wanneer mag ik nou weer bij Edith spelen” Hij maakte op de dagen dat hij er was echt onderdeel van het gezin uit en dat wordt dan toch eigen. Het was een fijne tijd voor hem en had dit ook voor mijn oudste zoon gewenst. Bedankt voor alles Edith…….!


Renier & Kike (geplaatst op 8 juli 2013)

Omdat we het kinderdagverblijf te druk vonden, gingen we op zoek naar kleinschalige opvang en die vonden we bij Edith. Edith is rustig en geduldig. We merken dat onze zoon (nu anderhalf) zich bij haar thuis op zijn gemak voelt en lekker speelt met al het speelgoed en in de tuin. Het is leuk dat er altijd wel een of meer andere kinderen zijn.

Fifian & Sander (geplaatst op 23 januari 2013)

Toen onze zoon vier maanden oud was was het zover; hij ging voor het eerst naar Edith. Het hangwiegje hing al een tijdje op hem te wachten en Edith heeft ons van te voren veel gevraagd over wat wij belangrijk voor hem vinden. We lieten hem dan ook met een goed gevoel bij haar achter.en dat gevoel bleek juist te zijn want hij wordt met ontzettend veel aandacht en liefde verzorgd door Edith. Onze zoon wordt echt een beetje opgenomen in haar gezin. Edith houdt een overdrachtsschriftje bij en voegt daar ook af en toe een fotootje aan toe. Dit is de persoonlijke zorg van een gastouder waar wij op hoopten en we zijn dan ook heel blij dat we dit bij Edith gevonden hebben. Steekwoorden die Edith en de manier van opvang omschrijven zijn; flexibel, huiselijk,ontspannen, geduldig, rustig en attent.


Sander & Gelske (geplaatst op 29 februari 2012)

Omdat onze gastouder zich de week voordat we zouden starten terugtrok zochten wij in sneltreinvaart een nieuwe gastouder. Op marktplaats zagen we de advertentie van Edith, en we belden met het gastouderburo om te vragen naar de mogelijkheden. Dezelfde middag hadden we nog contact met Edith. Twee dagen later zaten we bij Edith op de koffie voor een kennismaking. Het klikte, voelde goed en die middag nog besloten we om met Edith in zee te gaan. Op oudjaarsdag zijn we voor de tweede keer op de koffie geweest en 5 dagen later starte de opvang. Nu een paar maanden later kunnen we wel zeggen dat het zo heeft moeten zijn. Edith is super flexibel en is gek op onze dochter! We hopen op een lange warme samenwerking.


Wilfred & Martine (geplaatst op 1 december 2011)

Onze zoon is 1 jaar en 9 maanden en sinds een jaar bij Edith in de opvang. Hij heeft het erg naar zijn zin, lekker spelen met de dochter van Edith. Vanmorgen nam ik een andere weg naar haar huis, omdat ik nog even wat weg moest brengen. Hij moest erg huilen, want we gingen toch naar TITI? Het is fijn bij Edith, omdat ze een warm hart heeft voor de kindjes en daarnaast ook erg flexibel is.


Hans & Clarice (geplaatst op 27 november 2011)

Wij zochten een lieve, ondernemende en flexibele gastouder voor onze dochter en die hebben we in Edith gevonden. Ze biedt opvang in een fijne huiselijke sfeer, heel ontspannen en gezellig en ondanks de jonge leeftijd van onze dochter hebben we het idee dat zij het bij Edith en de kinderen erg naar haar zin heeft. Het contact verloopt gemakkelijk en is goed overleg is veel mogelijk. Edith krijgt van ons een dikke 10!!

bottom of page